0
Categorie

Wie zijn we?

Dentalzz.nl is een professionele online tandheelkundige winkel die voornamelijk tandheelkundige apparatuur, tandtechnische laboratoriumapparatuur en accessoires voor tandheelkundige klinieken, ziekenhuizen en tandtechnische laboratoria levert met gegarandeerde kwaliteit en een betaalbare prijs. We zijn toegewijd om een platform te bieden aan steeds meer tandartsen en tandtechnici die krijgen wat ze niet rechtstreeks van fabrieken kunnen krijgen, op maat gemaakte producten. Alle producten die te koop zijn zijn op voorraad, als je het nodig hebt, kun je de bestelling direct plaatsen.


Waarom winkelen bij Dentalzz.nl?
Betaalbare prijs
Wij leveren voornamelijk tandheelkundige apparatuur voor vele jaren, we ontwikkelen een langdurige verbinding met meer dan 50 fabrieken en de prijs van onze producten is redelijk en concurrerend. We zijn constant bezig om de kosten van onze klanten zo laag mogelijk te houden. De prijs die we u aanbieden, is lager dan u rechtstreeks bij de fabrikant koopt.


Gegarandeerde kwaliteit
Wij bieden producten van hoge kwaliteit aan onze klanten. Alle producten moeten worden onderzocht door drie hoofdprocessen in ons bedrijf voordat ze worden verzonden en verwerkt. Op alle producten zit 12 maanden garantie. Als er problemen zijn met de producten die u op onze website bestelt, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, we zullen ons best doen om u tevreden te stellen.


Vriendelijke en effectieve klantenservice

Als professionele online tandheelkundige winkel zijn onze e-mails en telefoon beschikbaar voor onze klanten, zodat we altijd een vlotte communicatie kunnen hebben in de pre-sales en after-sales service. In één woord, alles wat we doen is gericht op klanttevredenheid en helpt de klant om de geschikte tandheelkundige apparatuur te vinden. Als u een probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om u te helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

 

Als u vragen hebt over producten, over onze dienstverlening, over uw rekening of over andere onderwerpen, kunt u gebruikmaken van onze klantenservice op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur UTC+8.

E-mail

[email protected]

E-mail---Een-op-een communicatie zou baat hebben bij een sneller antwoord op e-mails die u hebt verzonden. U kunt een e-mail sturen naar [email protected] Wat u nodig heeft, wordt in het weekend binnen 12 uur beantwoord, 48 uur.

 

Phone call: +86-023-68438829

(Als de telefoon doorkomt, maar niemand antwoordt. In dit geval is onze klantenservice mogelijk niet online. U kunt een bericht achterlaten en we zullen spoedig contact met u opnemen zodra we uw bericht hebben ontvangen.)

 

Fabriek en klantenservice::

No.27-2, 3st Building, Neo-China Top City, Yuanjiagang, Jiulongpo District, Chongqing, China


Previous:Privacybeleid
Stuur je bericht naar deze leverancier
Uw naam:
Jouw email:
Bericht:
Rank:
Geen beoordelingen