0
Categorie

Bezorging en levertijd

Transportkosten:
Wij bieden de snelle gratis verzending van meer dan € 49. Als uw orderbedrag minder is dan € 49, dan brengen wij €9,9 in rekening als verzendkosten.


Verzendmethoden:
1) Onze verzendmethoden bevatten: DHL, UPS, EMS, TNT en FedEx, evenals China Post.

We maken gebruik van de internationale Express Shipping Service en de standaard verzending.
1. De standaard verzending manier: we zullen het item verzenden door China Post, de geschatte levertijd is 7-15 werkdagen naar NL, UK, FR en DE; naar een ander land, duurt het 10-20 werkdagen.
2. De Express verzending manier: we zullen het verzenden door DHL, FEDEX, EMS, UPS, USPS enzovoort.
De levering duurt 5-10 werkdagen naar NL, UK, FR en DE. Het duurt 6 tot 12 werkdagen naar andere landen.

Opmerking: we zullen de optimale verzendmethode kiezen op basis van de grootte en het gewicht. Als u het dringend nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen voor verzending per exprespost.


Over belastingen en heffingen
Dentalzz.nl biedt betrouwbare verzending. Alle kleine pakketten worden geleverd onder het merk cadeau, zonder tandheelkundige woorden. Volgens onze gegevens werd slechts minder dan 1% van het pakket geopend en gecontroleerd door de douane van het land van bestemming. Klanten zijn verantwoordelijk voor het betalen van de belastingen als er invoerrechten worden geheven. Hoewel de mogelijkheid om invoerrechten te heffen bijna nul is, raden we u ten zeerste aan uw invoerbeleid beter te kennen voordat uw aankoop plaatsvindt.

U moet opmerken dat voor sommige producten speciale licenties of machtigingen nodig zijn om te importeren (zoals krachtige machines). Het is de taak van de klant om de producten te behandelen die door de douane in beslag worden genomen in de landen van de klant. U bent ervoor verantwoordelijk dat het product rechtmatig kan worden geïmporteerd in het land van bestemming. Bij bestelling bij dentalzz.nl is de ontvanger de geregistreerde importeur en dient te voldoen aan alle wet- en regelgeving van het land van bestemming.


Next:Uw items volgen
Stuur je bericht naar deze leverancier
Uw naam:
Jouw email:
Bericht:
Rank:

Ergi Gjoni – 01 Apr 2021

Dear you,
I am writing because I have not taken any notification about my order and its delivery.Please let me know.
My order dates:
Receipt no:1085-4323-8412-9848
Invoice ID:106
I am waiting for your response.
Yours sincerely
Ergi Gjoni.

Administrator : Dear Customer,

Thanks for your reply.
We will arrange the shipment asap, please kindly wait.
Best regards.