0
Categorie

Privacybeleid

Dentalzz.nl is om uw privacy te beschermen en ervoor zorgen dat u een positieve ervaring op onze website gepleegd. Dit beleid schetst onze persoonlijke informatie omgaan praktijken voor zowel online als offline data . Als u ons persoonlijke informatie , zullen we worden behandeld in overeenstemming met deze richtlijn . Wij raden u aan deze Privacy Policy te lezen om ervoor te zorgen dat u underst en dentalzz.nl privacybeleid . Deze verzekering dekt de website op dentalzz.nl en wordt wereldwijd gebruikt . Bepaalde van onze vestigingen kunnen hun eigen , mogelijk verschillende , beleid . We raden u aan dit privacybeleid en die van alle websites die u bezoekt.

Veiligheid van uw Persoonsgegevens
dentalzz.nl aan het beschermen van de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. We gebruiken een combinatie van beveiligingstechnologieën , procedures en organisatorische Afmetingenregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang , gebruik of openbaring .
Hoewel we ernaar streven om uw persoonlijke informatie te beschermen , kunnen wij niet garanderen de veiligheid van informatie die u verstuurt.
Wij raden u aan alle voorzorgsAfmetingenregelen om uw persoonsgegevens te beschermen te nemen als je op het internet . Om uw wachtwoorden veranderen vaak , gebruik een combinatie van letters en cijfers bij het maken van wachtwoorden , en zorg ervoor dat je een veilige browser te gebruiken.

Het indienen van uw e - mail adres
Als u een e -mail productinformatie dentalzz.nl naar een vriend van onze website , verzamelen wij uw e - mailadres en het e - mailadres van de persoon aan wie u het verzenden van het product informatie .
Wanneer je communiceert tijdens uw bezoek aan onze website bij ons , verzamelen wij uw e - mailadres en andere informatie die u nodig hebt om uw communicatie te reageren passeren .

In elk van de situaties waarin wij uw e - mailadres in om de klantenservice, orders, correspondentie , en andere familieleden , zullen we automatisch abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief . We kunnen af ​​en promotionele of productinformatie sturen.

De persoonlijke of account informatie die we verzamelen
Bij het winkelen op onze site , verzamelen wij uw naam, adres en betaalgegevens nodig om uw bestelling te verwerken . Echter , kunt u credit card en Kaufauftragsnummernper telefoon te gebruiken .
Wij kunnen uw persoonlijke en account informatie gebruiken om producten of diensten die u hebt aangevraagd , te reageren op een beschreven aan u bericht , contact, en anders in deze richtlijn . Als u onze klant , kunnen we u periodieke updates over belangrijke informatie over ons bedrijf en diensten .

Derden toegang tot uw informatie

We niet al uw persoonlijke en accountgegevens moet vrijgeven aan derden , met uitzondering van de verwerking van uw betalingen via Paypal . Alleen geautoriseerde medewerkers dentalzz.nl toegang hebben tot uw persoonlijke betaling of accountgegevens . dentalzz.nl is een betrouwbare online winkelcentrum , gespecialiseerd . We nemen alles aan doen om een geweldige online shopping mall biedt vele producten aan de behoeften van de wereldwijde opgezet importeurs te ontmoeten . We hebben 7 departementen - beheer afdelingen , kwaliteit afdelingen , verkoop, logistiek , klantenservice , nieuwe producten afdeling , enz. Ons bedrijf heeft een eerlijk handelsbeleid en de hoge kwaliteit van de klantenservice systeem .
Internet ontvangen een oneindige uitbreiding Demonstrationsraumkönnte de oneindige product of het patroon en de inhoud behouden . In dentalzz.nl , als consument , ondanks het feit dat de aankoop of onderzoeken , geen tijdslimiet en regio. Geniet van " een muisklik , alle goederen van tevoren , " ons doel de producten zullen komen aan al uw wensen , zullen wij voldoen aan die .


Next:Wie zijn we?
Stuur je bericht naar deze leverancier
Uw naam:
Jouw email:
Bericht:
Rank:
Geen beoordelingen