0
Article Category
Categorie

Betaling en verzending

Betaalmethodes:

Betaling:
Opmerking: we accepteren alleen Paypal, maar u kunt Paypal ook met uw creditcard betalen.1. Paypal
We accepteren betalingen via PayPal. De meest geliefde manier om te betalen en betaald te worden.
Ons PayPal-account is [email protected], u kunt ook rechtstreeks geld naar ons account sturen en vervolgens een e-mail sturen naar de items waarvoor u heeft betaald.
Notitie:
Nadat u bent doorgegaan met afrekenen, wordt u doorgestuurd naar Paypal. Paypal ondersteunt rechtstreeks betalingen met een creditcard of bankpas. Je hoeft geen account te hebben. De informatie op uw kaart wordt strikt beschermd. 100% gegarandeerd door Dentalzz.nl en Paypal Official.

 

 

Bezorging en levertijd:

Transportkosten:
Wij bieden de snelle gratis verzending van meer dan € 49. Als uw orderbedrag minder is dan € 49, dan brengen wij €9,9 in rekening als verzendkosten.

Verzendmethoden:
1) Onze verzendmethoden bevatten: DHL, UPS, EMS, TNT en FedEx, evenals China Post.

We maken gebruik van de internationale Express Shipping Service en de standaard verzending.
1. De standaard verzending manier: we zullen het item verzenden door China Post, de geschatte levertijd is 7-15 werkdagen naar NL, UK, FR en DE; naar een ander land, duurt het 10-20 werkdagen.
2. De Express verzending manier: we zullen het verzenden door DHL, FEDEX, EMS, UPS, USPS enzovoort.
De levering duurt 5-10 werkdagen naar NL, UK, FR en DE. Het duurt 6 tot 12 werkdagen naar andere landen.

Opmerking: we zullen de optimale verzendmethode kiezen op basis van de grootte en het gewicht. Als u het dringend nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen voor verzending per exprespost.


Over belastingen en heffingen
Dentalzz.nl biedt betrouwbare verzending. Alle kleine pakketten worden geleverd onder het merk cadeau, zonder tandheelkundige woorden. Volgens onze gegevens werd slechts minder dan 1% van het pakket geopend en gecontroleerd door de douane van het land van bestemming. Klanten zijn verantwoordelijk voor het betalen van de belastingen als er invoerrechten worden geheven. Hoewel de mogelijkheid om invoerrechten te heffen bijna nul is, raden we u ten zeerste aan uw invoerbeleid beter te kennen voordat uw aankoop plaatsvindt.

U moet opmerken dat voor sommige producten speciale licenties of machtigingen nodig zijn om te importeren (zoals krachtige machines). Het is de taak van de klant om de producten te behandelen die door de douane in beslag worden genomen in de landen van de klant. U bent ervoor verantwoordelijk dat het product rechtmatig kan worden geïmporteerd in het land van bestemming. Bij bestelling bij dentalzz.nl is de ontvanger de geregistreerde importeur en dient te voldoen aan alle wet- en regelgeving van het land van bestemming.


Previous:Hoe u met creditcard kunt betalen
Stuur je bericht naar deze leverancier
Uw naam:
Jouw email:
Bericht:
Rank:

petra.van.commenee – 14 Jun 2022

Please contact me as soon as possible with a status update for delivery of my order 09 juni 2022

Administrator : Dear Customer,

Thanks for your reply.
I have sent an email to you, please check it.
Thanks.

Noel Pynaert – 06 Mar 2021

Waarom kan ik niet betalen met bancontact.

Administrator : Dear Customer,

Thanks for your reply.
We can accept the payment of PayPal and Western Union.
Thanks for your understanding.